2831035109 6980022962 Ηλιακάκη 6, Ρέθυμνο 74132 mariaaspromate@gmail.com
hero image
 
 
     
 
Κομμωτήριο - Γυναίκα - Άνδρας - Παιδί - Κούρεμα - Χτένισμα | Μαρία Ασπρομάτη Ρέθυμνο


Το κομμωτήριο μας HAIR SALON WHITE EYE της Μαρίας Ασπρομάτη που εδρεύει στο Ρέθυμνο, είναι ένας ζεστός, φιλόξενος κι ευχάριστος χώρος, που συνδυάζοντας το μοντέρνο και το νεανικό στυλ, εμπνέει για μοναδικές δημιουργίες και ποιοτικές υπηρεσίες κομμωτικής για γυναίκες, άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας.
 
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ευρύ φάσμα υπηρεσιών
 
     
 
Σας περιμένουμε καθημερινά για να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη περιποίησης μαλλιών, προτείνοντας και δημιουργώντας τα ιδανικά χτενίσματα και κουρέματα που αντιστοιχούν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, είτε ψάχνετε για κάτι νέο, είτε για μια ανανέωση χρώματος, είτε για μια ειδική περίσταση, είτε απλά γιατί έτσι θέλετε!
 
Λόγω της αγαστής συνεργασίας με τους πελάτες μας και της πολύχρονης εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις μοναδικές προτιμήσεις διαμόρφωσης του στυλ τους και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες προτάσεις για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν την επιθυμητή εμφάνιση.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Από το 1999 είμαστε κοντά σας, με συνεχή εξέλιξη και ασταμάτητη διάθεση να σας φροντίζουμε ν’ αναδεικνύετε τον καλύτερο σας εαυτό!  
     
 
 
     
  Μοναδική εμπειρία ομορφιάς


Το κομμωτήριο μας HAIR SALON WHITE EYE της Μαρίας Ασπρομάτη που εδρεύει στο Ρέθυμνο, διαθέτει φιλόξενη ατμόσφαιρα έτσι ώστε ο κάθε πελάτης μας ξεχωριστά, να αισθάνεται μοναδικός, ξεκούραστος και άνετος κατά την επίσκεψή του, είτε πρόκειται για γρήγορο κούρεμα είτε για μια πιο πλήρη και πιο εξειδικευμένη περιποίηση.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι ο σεβασμός απέναντι στον κάθε πελάτη και η ικανοποίηση των πραγματικών του αναγκών!
 
     
 
 
 
 
 
 
για ραντεβού ή ελάτε να γνωριστούμε προκειμένου
να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε επιλογές που ιδανικά καλύπτουν το δικό σας στυλ και μόνο!